Участь у семінарі «Нові можливості для студентських профспілкових комітетів» (20.05.21 р., он-лайн)


20 травня 2021 р. команда Національного Еразмус+ офісу взяла участь в он-лайн семінарі «Нові можливості для студентських профспілкових комітетів». Захід було організовано Профспілкою прцівників освіти і науки України спільно за пітримки Міністерства молоді та спорту України та Всеукраїнського молодіжного центру. До заходу на платфрормі Zoom приєдналось понад 80 голів студентських первинних профспілкових організацій.

Під час заходу з вітальним словом до учаснкиів звернулись Георгій ТРУХАНОВ, голова Профспілки працівників освіти і науки України, та Марина ПОПАТЕНКО, заступник Міністра молоді та спорту України. Спікери зосередили увагу на викликах та нових можливостях для молоді, а також презентували пріоритети молодіжної політики в Україні та практичні інструменти їх досягнення.

Питання розвитку молодіжної інфраструктури в Україні було висвітлено Євгеном БОНДАРЕНКОМ, директор державної установи «Всеукраїнський молодіжний центр», який далі продемонстрував кейси фондрайзингу для молодіжних організацій з впровадження успішних проектів.

Катерина ЖДАНОВА, менеджер Національного Еразмус+ офісу в Україні розповіла про можливості нової Програми ЄС Еразмус+ на 2021-2027 роки для молоді та молодіжних організацій. Спікер представила ключові напрями та кроки, а також чіткі рекомендації щодо індивідуальної та організаційної участі для української молоді. Додатково, було надано покрокову інструкцію щодо перших кроків та пошуку необхідної інформації через платформу НЕО в Україні задля успішної участі в майбітнх конкурсах Програми.

Наприкінці заходу учасники мали змогу взяти участь у підсумковій дискусії, обмінятись досвідом та спланувати спільні проєкти задля розвитку молодіжних організацій.

Попередня Міжнародна науково-практична конференція в межах проєкту Еразмус+ Жан Моне (18.05.2021, ...