Участь у зустрічі Посольства Франції в Україні зі стипендіатами Еразмус+ та іншими переможцями (20.07.21, м. Київ)

20 липня 2021 р. в приміщенні Національного технічного університету України “Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського” Посольство Франції в Україні провели офіційну зустріч для близько 20 стипендіатів Еразмус+ та інших переможців, які в найближчий час поїдуть навчатись до провідних французьких університетів.

Захід відбувся з метою привітати стипендіатів, познайомити з колегами-переможцями, а також розповісти про особливості навчання у французьких університетах та надати чіткі рекомендації щодо наступних кроків у підготовці пакету документів з отримання візи.

В заході взяла участь координаторка Національного Еразмус+ офісу в Україні Світлана ШИТІКОВА, презентувавши додаткові можливості в межах навчання у Франції, а також надала поради щодо підтримки та співпраці з місцевими Erasmus Student Network задля швидкого облаштування та налагодження нового формату життя та навчання.

Під час заходу учасники мали змогу поспілкуватись зі спікерами та іншими переможцями щодо їх додаткових порад, отримавши вичерпні індивідуальні консультації.

Попередня Міжнародна літня школа «ПРИНЦИПИ ТА ЦІННОСТІ ЄС: РІЗНОМАНІТТЯ ТА ІНКЛЮЗІЯ ...