Вебінар Національного експерта Еразмус+ (HERE team) «Підходи та інструменти гармонізації освіти та ринку праці» (27.05.21 р., он-лайн)


27 травня 2021 р. Національний Еразмус+ офіс в Україні провели он-лайн семінар «Підходи та інструменти гармонізації освіти та ринку праці» в межах серії вебінарів від Національної команди експертів з реформування вищої освіти (HERE team) Програми ЄС Еразмус+. Спікером заходу виступив Юрій РАШКЕВИЧ, Член Національного агентства кваліфікацій; Національний експерт з реформування вищої освіти (HERE team) Програми Еразмус+; професор Національного університету «Львівська політехніка»; заступник Міністра освіти і науки України (з вищої освіти та європейської інтеграції) (2017-2019 рр.).

До заходу на платформі Zoom взяло участь понад 70 учасників (розробників освітніх і професійних стандартів, експертів з акредитації, викладачів, гарантів і представників проектних груп з розроблення освітніх програм), а Facebook охопило понад 970 переглядів.

З вітальним словом до учасників звернулась координатор Національного Еразмус+ офісу в Україні Світлана ШИТІКОВА, презентувавши нову Програму на 2021-2027 рр., її можливості та особливості напрямів, які потребують експертів з ключових питань семінару.

Спікер заходу Юрій РАШКЕВИЧ у своїй презентації розкрив питання методології побудови та аналізу сучасної освітньої програми, що має передбачати забезпечення відповідності змісту та програмних результатів навчання вимогам ринку праці. Спікер детально розповів про міжнародні документи, національне законодавство та провів грунтовну презентацію щодо компетентнісного підходу, освітніх стандартів, рамки кваліфікацій, результати навчання.

В результаті заходу учасники змогли отримати вичепні відповіді на свої запитання та подискутувати.

ПРЕЗЕНТАЦІЯ «Підходи та інструменти гармонізації освіти та ринку праці», Ю. Рашкевич – завантажити.

КОРИСНІ МАТЕРІАЛИ Національної команди експертів з реформування вищої освіти (HERE team) Еразмус+ – за посиланням.

Дякуємо всмі за участь!

Попередня Участь в IV Міжнародному ярмарку грантів у сфері культури (25.05.21 ...