Вітаємо команду проєкту розвитку потенціалу вищої освіти SAFEMED+ з офіційним відкриттям! (24-25.02.2021, он-лайн)


24-25 лютого 2021 року в відбулася перша установча зустріч у рамках проєкту SAFEMED+ «Симуляційне навчання в медичній освіті для підвищення безпеки та якості догляду за пацієнтом».

Участь у зустрічі узяли представники Тбіліської медичної академії імені Петре Шотадзе, Університету Сантьяго де Компостела (Іспанія), Вільнюського університету (Литва), Катанійського університету (Італія), Єреванського державного університету (Вірменія), Університету Айбусак (Вірменія), Буковинського державного медичного університет, Україна, Тернопільський національний медичний університет імені І.Я. Горбачевського Міністерства охорони здоров’я України.

З вітальним словом до учасників зустрічі звернулись ректор Тбіліської медичної академії Ірен ШОТАДЗЕ, представник EACEA Стефан ВАЙНАНЦ, координатори Національних Еразмус+ офісів Грузії, Вірменії та України – Ліка ГЛОНТІ, Лана КАРЛОВА та Світлана ШИТІКОВА, а також представник Міністерства освіти і науки України Марина МРУГА (HERE team).

Представниками консорціуму протягом двох днів було обговорено цілі та заплановані результати проєкту, розподілено завдання та їх координаторів на перший рік виконання проєкту, фінансовий менеджмент та звітність. Учасники зустрічі обмінялись власним досвідом щодо фінансової звітності та звітування у проєктах Eразмус+, а також затверджено робочі групи відповідальних за розробку освітніх програм та забезпечення якості.

Попередня Участь у презентації проєкту Жан Моне «Ревіталізація міст – досвід ...