Воркшоп для переможців проєктів ЕС Еразмус+ Жан Моне «Управління проєктом; відповідальність за результат та забезпечення стійкості і впливу» (10.10.2023 р., онлайн/офлайн)

10 жовтня 2023 Національний Еразмус+ офіс в Україні (проєкт ЄС) у співпраці з закладами вищої освіти України – виконавцями проєктів Жан Моне в межах ErasmusDays 2023 провели Воркшоп «Управління проєктом; відповідальність за результат та забезпечення стійкості і впливу». Захід був призначений для команд проєктів Програми ЄС Еразмус+: Жан Моне – переможців 2023 року.

До заходу долучилось понад 20 учасників у оффлайн форматі та більше 70 онлайн учасників – представників проєктних команд  з різних університетів – виконавців проєктів Жан Моне в Україні. Також була здійснена трансляція заходу у ютуб-каналі НЕО в Україні.

Модераторкою воркшопу була Жанна ТАЛАНОВА (Dr.), Заступниця координаторки Національного Еразмус+ офісу в Україні (проєкт ЄС); Менеджерка з аналітичної роботи та Національної команди експертів з реформування вищої освіти (HERE team).

Учасників заходу привітав Роман ПЕТЮР, начальник відділу міжнародних звязків Київського національного університету імені Тараса Шевченка, господарів та співорганізаторів воркшопу.

Під час заходу з презентаціями виступили Петро КРАЙНІК, проєктний менеджер за напрямом Жан Моне Національного Еразмус+ офісу в Україні (проєкт ЄС),  Костянтин КИРИЧЕНКО, Помічник ректора, начальник управління міжнародного співробітництва, Еразмус+ координатор Сумського державного університету як основний доповідач, Наталія ГОЦ, Dr. Sc., проф., керівник Центру міжнародної освіти Національного університету «Львівська політехніка», Світлана КУШНІР, д.е.н., доцент, професор кафедри фінансів, банківської справи та страхування Запорізького національного університету. Спікери зосередили увагу учасників на основних аспектах реалізації проєктів Жан Моне в Україні та поділилися власним досвідом управління проєктами та впровадження проєктів Жан Моне в університетах.

Деталі про захід та презентації спікерів за посиланням: 

Віримо в Україну, кожного громадянина, Збройні Сили України, партнерів та працюємо разом на результат для перемоги! Все є і буде Україна!

#ErasmusPlus #ErasmusUA #StandWithUkraine #ErasmusJointForcesUA

Попередня Тренінг для працівників відділів з міжнародної діяльності та Еразмус+ координаторів ...