Запрошуємо до участі у академічному проєкті “Rebuilding the Potential of EU Studies in the Conflict-affected Areas of Ukraine: Addressing Challenges and Creating Solutions”


Що? участь в академічному проєкті “Rebuilding the Potential of EU Studies in the Conflict-affected Areas of Ukraine: Addressing Challenges and Creating Solutions” («Відбудова потенціалу Європейських студій на українських територіях, що постраждали від конфлікту: осмислюючи виклики та генеруючи рішення»), що реалізується за підтримки Європейського Союзу у рамках напряму ім. Жан Моне Програми Еразмус+.

Цільова аудиторія: науково-педагогічні та педагогічні працівники із закладів вищої освіти з Донецької та Луганської областей, включно із переміщеними з цих областей і Автономної Республіки Крим, а також ЗВО Мелітопольського і Бердянського районів Запорізької області.

Заходи: передбачена обов’язкова безпосередня участь у двох воркшопах та міжнародній конференції. Інформація про місце і час проведення заходів та логістику буде надана відібраними учасникам. Також передбачається організація низки заходів в онлайн-форматі.

Робоча мова: українська

Витрати: учасникам заходів покриваються всі витрати (проїзд, проживання, харчування) завдяки підтримці програми Еразмус+ напряму ім. Жана Моне.

Після завершення програми учасники отримають сертифікат учасників міжнародного проєкту Erasmus+ із зазначенням напряму підготовки, кількості годин та кредитів ECTS.

Для участі кандидати повинні подати:
• CV кандидата (кандидатів) з контактною інформацією
• Мотиваційний лист (до 2 сторінок)
• Короткий виклад потенційного мікропроєкту (до 2 сторінок) із зазначенням мети та очікуваних результатів

Усі документи приймаються на електронну скриньку: rebuild.jmp@gmail.com

Телефон для довідок: +380980584045 (13.00-14.00 з понеділка по четвер)

Крайній термін подання заявки12 травня 2021 року.

Результати відбору будуть оголошені до 21 травня 2021 року.

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ

Попередня Запрошуємо до участі у заходах проєктів Жан Моне "JM ECO" ...