Подання картки моніторингу проєктів Еразмус+ за 1 півріччя 2020 р.

Нагадуємо проєктним командам Програми ЄС Eразмус+ напрямів CBHE, Jean Monnet, Strategic Partnerships та CBY про необхідність обов’язково зареєструвати проєкт у Секретаріаті Кабінету Міністрів України (до кінця 2020 р.), але незалежно від того зареєстровано вже проєкт чи ні, потрібно подавати ЗВІТ.

Відповідно до Порядку залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги (Постанова КМУ від від 15.02.2002 №153) та з метою забезпечення поточного моніторингу реципієнти проєктів міжнародної технічної допомоги мають подавати до Міністерства освіти і науки України один раз на півроку картку піврічного моніторингу проєкту, складену за формою згідно з Додатком 3 до цього Порядку.

Моніторинг проводиться Секретаріатом Кабінету Міністрів України разом з бенефіціаром та уповноваженими представниками донора (за згодою) під час реалізації проєкту (програми) (поточний моніторинг) і на заключному етапі реалізації (заключний моніторинг).

Лист МОН України щодо подання картки моніторингу проєктів МТД.

КАРТКИ МОНІТОРИНГУ ПОДАЮТЬСЯ З ПОЧАТКУ ДІЇ ПРОЄКТУ, НЕЗАЛЕЖНО ВІД ДАТИ РЕЄСТРАЦІЇ ПРОЄКТУ АБО ВІДСУТНОСТІ РЕЄСТРАЦІЇ. ПОДАЄТЬСЯ ОДНА КАРТКА ВІД ПРОЄКТУ, ЗАЗВИЧАЙ КООРДИНАТОРОМ ПРОЄКТУ В УКРАЇНІ, ДЕ ПРОПИСУЮТЬСЯ ЗАХОДИ УСІХ РЕЦИПІЄНТІВ.

Картки поточного (піврічного) моніторингу за період січень-червень мають бути заповнені за формою (Додаток 3) підписані, відскановані та надіслані бенефіціарові – Міністерству освіти і науки України (Шкабко Сергію: shkabko@mon.gov.ua; та Любові Щітці: l_shchitka@mon.gov.ua) до 10 липня на електронну адресу з копією до Національного Еразмус+ офісу в Україні: office@erasmusplus.org.ua

ДЛЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗАКЛЮЧНОГО МОНІТОРИНГУ ПРОЄКТУ реципієнти в Україні після завершення проєкту подають до МОН України (з е-копією в Національний Еразмус+ офіс) підсумковий звіт (один на проєкт) про досягнуті результати згідно Додатку 6 до Порядку – завантажити.
ПРОЦЕДУРА РЕЄСТРАЦІЇ проектів.

Контактна інформація: Шкабко Сергій – shkabko@mon.gov.ua; управління міжнародного співробітництва та Європейської інтеграції, Міністерства освіти і науки України, пр. Перемоги 10, м.Київ, 01135, тел.:+380444813278.

Перелік зареєстрованих проєктів міжнародної технічної допомоги – завантажити

Перелік організацій-виконавців, що заявили право на податкові пільги (копії Планів закупівель) – завантажити

Попередня 40 українців виграли стипендії Програми ЄС Erasmus+ на навчання в ...