Переможцям конкурсів Програми ЄС Еразмус+ 2023 р. – кроки!

Шановні Еразмусівці – переможці конкурсів Програми ЄС Еразмус+ 2023 р.!

Вже почали отримувати результати учасники конкурсів, слідкуйте за емейлами та профілем на порталі FTOP!

В цей найскладніший час для країни у війні, особливо важливо отримувати добрі новини про перемогу на всіх фронтах!

Щиро вітаємо команди університетів, які вже другий рік поспіль у складний вже воєнний час знаходять сили щоб подати проєкти, навіть під обстрілами, думаючи про майбутнє відновлення країни після перемоги!

Ми пишаємо і захоплюємось командами, раді що спільно з Вами подолали багато викликів та продовжуємо працювати разом для перемоги! Також щиро дякуємо всім командам, які активно працювали та подали проєкти, проте цього разу не отримали фінансування! Проте Ви отримали важливий досвід та рекомендації для доопрацювання та участі в новому конкурсі 2024 р. – оголошення вже в жовтні цього року, ми готові разом доопрацювати, запрошуємо звертатись без вагань! Ще обов’язково будуть перемоги!

Маємо з Вами високу відповідальність за якість результатів проєктів перед нашими відважними захисниками, яким завдячуємо можливості впроваджувати інноваційні проєкти щоб наша освіта продовжувала невпинний шлях розвитку для служіння Україні!

Щодо перших кроків рекомендуємо переглянути матеріали у розділі для виконавців, які ми оновили в тому числі і Памятку виконавцям у липні 2023 р.!

Валідація та внесення змін на порталі: FTOP_Validation_Process_KZhD_as of Jul23

Для проєктів Жан Моне

Виконавцям проєктів Жан Моне 2021-2027

Для проєктів КА2

Виконавцям проєктів КА2 2021-2027

Також оновили матеріали про кроки, які розміщували минулого року.

Виграли грант Жан Моне, Еразмус Мундус, СВНЕ та інші як заявник-координатор та партнер?

Вебінар, який провели минулого року з усіма деталями щодо кроків GAP та підписання DOH залишається актуальним з оновленими презентаціями. Дуже просимо уважно передивитись і відео і презентації!

Матеріали вебінару «Проєкти Жан Моне: обов’язкові кроки для підписання грантової угоди» (12.08.2022)

Додатково, ми створили телеграм чати для оперативного зв’язвку! Надішліть на нашу е-пошту office@erasmusplus.org.ua дані відповідальної особи для долучення в чати, включаючи назву проєкту і закладу, а також контактний номер в Telegtam.

Працюємо разом для перемоги! Ваша команда НЕО в Україні

Попередня Презентація індивідуальних можливостей Еразмус+ в межах Мистецького пленеру «Культурна мозаїка» ...