Цифровізація економіки в умовах пандемії Covid-19 як стратегічна платформа розвитку держави (24.04.2023 р., онлайн)

24 квітня 2023 р., о 14.30 в онлайн форматі на платформі Zoom було проведено настановчу конференцію «Цифровізація економіки в умовах пандемії Covid-19 як стратегічна платформа розвитку держави». Захід організовано Національним Еразмус+ офісом в Україні (Проект ЄС) спільно з Представництвом Європейського Союзу в Україні, Європейським агентством  з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури (ЕАСЕА), Міністерством освіти і науки України у тісній співпраці у тісній співпраці з Запорізьким національним університетом.

Захід відвідало понад 85 учасників (здобувачі ЗНУ, НПП ЗНУ, Запорізька обласна рада, представники бізнесу, представники інших ВНЗ України, представники інших ВНЗ країн ЄС).

У вітальному слові  Череп А.В., декан економічного факультету ЗНУ (учасник проекту) звернула увагу на актуальність  та значущість даного проекту. Дашко І.М., професор кафедри управління персоналом і маркетингу ЗНУ (координатор проекту) у своїй презентації підкреслила про цілі, задачі та очікувані результати проекту.

На початку презентації з вітальним словом виступив Геннадій Васильчук, д.і.н., професор, проректор з наукової роботи, який відзначив актуальність та значущіть проекту як для економічного факультету так і для ЗНУ в цілому. На заході також були присутніми Жанетта Семінавиче, почесний консул Естонії в Литві, д.е.н., професор Литовського університету Ромеріса; Ольга Гончар, д.е.н., професорка, професорка кафедри економічної теорії, підприємництва та торгівлі Хмельницького національного університету; Дмитро Антонюк, віце-президент торгово-промислової палати Запорізького регіону, д.е.н, професор; Дмитро Савенко, директор благодійного фонду міст ім. М. Савенко, Володимир Гриценко, начальник відділу розвитку персоналу ПАТ «Запоріжсталь», Наталя Венгерська, координаторка проекту «Диверсифікація сільського туризму через збалансованість та креативність: поширення європейського досвіду в Україні» (Erasmus+ JMM DIRUT), к.е.н., доцент кафедри міжнародної економіки, природних ресурсів та економіки міжнародного туризму і Катерина Брутян, к.е.н., доцент, директор Центру інтерактивного розвитку «ARISTOCRAT» м. Кривий Ріг, які наголосили на плідній співпраці задля розбудови України та поглиблення європейського вектору інтеграції.

Представник Національного Еразмус+ офісу в Україні Петро КРАЙНІК у своєму виступі висвітлив такі питання як: поширення європейських цінностей та досвіду ЄС, міжнародна та міжпроєктна співпраця, реалізація проєктів Жан Моне у період війни та основні виклики, забезпечення синергії з іншими проєктами Програми ЄС Еразмус+ та формування додаткових цінностей в межах проєкту.

Відеозапис заходуза посиланням.

Прес-реліз підготовлено за матеріалами настановчої конференції.

Попередня Презентація індивідуальних можливостей Еразмус+ в межах Дня кар’єри на базі ...