Матеріали вебінару «Популяризація проєктів Програми ЄС Еразмус+, державна реєстрація проєктів міжнародної технічної допомоги та звітування в Україні» (24.12.21 р., он-лайн)

В межах Інформаційного тижня Програми ЄС Еразмус+ 24 грудня 2021 р. відбулась Facebook трансляція ІНФОРМАЦІЙНОЇ СЕСІЇ «Популяризація проєктів Програми ЄС Еразмус+, державна реєстрація проєктів міжнародної технічної допомоги та звітування в Україні». Співорганізаторами заходу виступили Міністерство освіти і науки України, Представництво Європейського Союзу в Україні, Європейське виконавче агентство з питань освіти і культури (ЕАСЕА), Київський національний університет імені Тараса Шевченка та Erasmus Student Network Ukraine.

До он-лайн трансляції приєдналось понад 70 учасників (представники закладів освіти та організації, які планують брати участь в конкурсах Програми ЄС Еразмус+ у сфері освіти: шкільної, професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої, вищої освіти та освіти дорослих), а відеозапис охопив понад 1 400 користувачів мережі Фейсбук.

ПРОГРАМА ІНФОРМАЦІЙНОГО ТИЖНЯ (укр) – завантажити.

ВІДЕОЗАПИС трансляції за посиланням.

На початку заходу Світлана ШИТІКОВА, координаторка НЕО в Україні, привітала учасників та провела презентацію сайту НЕО в Україні з метою якісного пошуку актуальної інформації (інструкцій, шаблонів, методичних рекомендацій) з реєстрації проєктів міжнародної технічної допомоги та звітування. Також спікер висвітлила питання популяризації проєктів Програми ЄС Еразмус+, зокрема різні платформи для поширення інформації про проєкт, подій та досягнуті результати; можливості нового сайту НЕО у підтримці промоції; основні етапи співпраці з Міністерством освіти та науки України з популяризації та промоції проєктів на національному рівні.

Детальну презентацію «Реєстрація проєктів міжнародної технічної допомоги та звітування» провели Сергій ШКАБКО, державний експерт директорату європейської інтеграції, бюджетування та узгодження політик, Міністерство освіти і науки України, та Петро КРАЙНІК, менеджер НЕО в Україні. Спікери наголосили на важливих кроках та елементах державної реєстрації, обов’язкових документів для заповнення, пошуку корисних матеріалів, тощо.

МАТЕРІАЛИ СПІКЕРІВ:

  • Презентація «Реєстрація проєктів міжнародної технічної допомоги та звітування», Сергій ШКАБКО, Петро КРАЙНІК– завантажити.
  • Презентація «- Популяризація проєктів Програми ЄС Еразмус+», Світлана ШИТІКОВА – завантажити.
  • Матеріали для домашнього читання – за посиланням.
Попередня Матеріали семінару для працівників відділів міжнародної співпраці ЗВО України (23.12.21, ...