images

Участь у Робочій групі з питань освіти і науки при Національній раді з відновлення України від наслідків війни (11.05.2022 р.)

11 травня 2022 р. відбулося установче засідання Робочої групи з питань освіти і науки при Національній раді з відновлення України від наслідків війни, утвореної на виконання Указу Президента України від 21 квітня 2022 року № 266 «Питання Національної ради з відновлення України від наслідків війни».

До складу Робочої групи увійшли представники Національного Еразмус+ офісу в Україні та Національні експерти з реформування вищої освіти Програми ЄС Еразмус+. Організаційне забезпечення здійснював Директорат європейської інтеграції, бюджетування та узгодження політик Міністерства освіти і науки України. За результатами роботи протягом травня-вересня 2022 р. підготовлено пропозиції для Плану відновлення України.

Пропозиції НЕО в Україні до проєкту ПЛАНУ ВІДНОВЛЕННЯ УКРАЇНИ (матеріали групи «Освіта і наука») (2022 р.)

Пропозиції Національних експертів з реформування вищої освіти Програми ЄС Еразмус+ спільно з НАПН України (координатор В. Луговий) до проєкту ПЛАНУ ВІДНОВЛЕННЯ УКРАЇНИ (матеріали групи «Освіта і наука»)

Проект Плану відновлення України, Матеріали робочої групи «Освіта і наука». 

PROPOSALS on the Higher Education, VET relevant provisions and other levels of education to the draft UKRAINE Recovery Plan (section Education&Science) (2022)

Попередня Флешмоб #ErasmusPlus35yearsUkraine в межах Днів Європи 2022 в Україні (9.05.2022)