Презентація дослідження команди savEd “Війна та освіта. Два роки повномасштабного вторгнення” – ідеї для проєктів Еразмус+

Запрошуємо до презентації дослідження команди savEd “Війна та освіта. Два роки повномасштабного вторгнення”!

Про все що відбувається в школах під час війни в різних куточках України: про біль, тяжкі втрати, виклики, надію, згуртованість, взаємодію, допомогу, незламність та над чим працюють зараз і яка допомога потрібна! Неймовірно надихаючі історії незламних освітян, учнів та громад!

Просимо активно поширювати серед ваших міжнародних партнерів та разом долучитись до допомоги. Важлива, цінна та вагома допомога і взаємодія кожного для освіти наших дітей – нашого майбутнього та України! Щиро дякуємо кожному незламному освітянину, учню та громадам за кропітку роботу щодня в надскладних умовах!

Дякуємо команді savED та всім партнерам за потужну роботу та допомогу!


В межах Програми ЄС Еразмус+ тривають щорічні конкурси проєктів, відкрито освітні ресурси та створені платформи які об”єднують професійні мережі шкільної освіти!

Особливу увагу звертаємо на конкурси Партнерств співпраці КА220-SCH, Розбудови потенціалу у сферах вищої освіти, молоді та спорту, обміну молоддю від 13 років, Європейську платформу шкільної освіти, інструмент SELFIE та інші.

Проєкти можуть бути спрямовані на: створення міжнародних партнерств для розвитку людського потенціалу, різних активностей для вчителів та школярів, цифрових рішень, участь в навчальних візитах, розроблення та проведення спільних занять, тренінгів, семінарів, придбання навчального обладнання/програмного забезпечення для розвитку та впровадження інновацій, підготовку навчально-методичного забезпечення, друк підручників, запрошення колег з держав-членів ЄС до викладання, залучення студентів для практики тощо.

Європейська платформа шкільної освіти надає доступ до відкритих освітніх ресурсів різних країн, в тому числі спеціально були зібрані ресурси для України. Можливості спілкуватись та обмінюватись досвідом з колегами з різних країн щодо проведення уроків, знаходити партнерів, обговорювати ідеї та працювати над проєктами спільно.

SELFIE – це безкоштовний та багатомовний веб-інструмент для саморефлексії, що допомагає закладам середньої та професійно-технічної освіти розвивати свій цифровий потенціал.

Про всі можливості та конкурси у сфері шкільної освіти в межах Еразмус+.

Взаємодіємо, синергуємо та працюємо для перемоги разом!

Попередня Інформаційна сесія: Європейські стратегічні експерименти 2024 (06.02.2024 р., онлайн)