Важливо переможцям проєктів ЄС Еразмус+ з розвитку потенціалу вищої освіти (СВНЕ)

Шановні партнери! Сподіваємось всі здорові!
Вітаємо команди проєктів з початком діяльності з розвитку потенціалу вищої освіти Програми ЄС Еразмус+! Дякуємо командам, які у потужному конкурсі вибороли перемогу, проте найцікавіше починається після підписання Грантової угоди!

Отже, всі проєкти, що розпочали діяльність 15 листопада 2020 р. та частина проєктів, що розпочнуть діяльність з 15 січня 2021 р. вже підписали Грантові угоди та обговорюють підготовку Партнерських угод. Якщо ще Грантову угоду не підписано, не варто турбуватись, очікуйте інформацію від Ваших координаторів.

Якщо Ви плануєте онлайн зустріч українських партнерів (pre-kick-off), інформуйте, ми готові долучатись до активної участі щоб разом розібратись з особливостями управління проєктом, Ви не самі!

Рекомендуємо терміново переглянути робочий план проєкту та зібрати від усіх партнерів інформацію про ті виклики, які всі вважають можуть вплинути на вчасне/повне виконання завдань проєкту та поінформуйте координатора про це з пропозиціями вирішення викликів для оновлення плану роботи та погодження з ЕАСЕА.

Плануємо разом зустріч переможців в Україні на першому тижні грудня 2020 р. – онлайн.

Останній тиждень січня 2021 р. заплануйте для семінару Виконавчого агентства з питань освіти, аудіовізуальних засобів та культури (ЕАСЕА) он-лайн.

Рекомендуємо вже активно розпочинати підготовку партнерської угоди та пакету офіційної реєстрації проєкту.

Весь досвід українських університетів та методичні рекомендації для виконавців зібрано за посиланням тут.

 

До Вашої угоди пакет відеопрезентацій для виконавців проєктів для обов’язкового ознайомлення проєктною командою для побудови культури впровадження проєктів міжнародної співпраці:

Запрошуємо звертатись до команди Національного Еразмус+ офісу та Національної команди експертів з реформування вищої освіти за безкоштовними, проте якісними, консультаціями!

Бажаємо всім здоров’я і успіхів! Якість є відповідальність кожного з нас, разом ми можемо змінювати ситуацію у вищій освіті на краще! Запрошуємо до активної співпраці!

Попередня Нові проєкти Еразмус+: СПОРТ за участі України!