Важливо! Підготовка фінальних звітів проєктів CBHE (4.11.2020 р.)

Шановні партнери проєктів з розвитку потенціалу вищої освіти CBHE 2016 та 2017 рр.!

Частина проєктів вже завершилась або скоро завершується. Дякуємо за Ваш внесок в розбудову потенціалу закладів вищої освіти задля впровадження реформ в Україні! Ви достойно витримали виклики та якісно завершили виконання проєктів! Наші вітання командам та побажання всім здоров’я! Сподіваємось, найближчим часом, поширювати Ваші історії успіху та результати для університетів України, то ж запрошуємо ділитись досвідом з колегами.

Розуміємо, що у Вас зараз відповідальний період підготовки фінальних звітів!

Інформуємо, що 4 листопада 2020 р., ЕАСЕА проводить вебінар для координаторів Ваших проєктів щодо підготовки фінальних звітів. Запрошуємо Вас обов’язково повідомити Ваших координаторів та нас про запитання, які важливо поставити до ЕАСЕА під час вебінару. Сесії будуть відбуватись у вигляді запитань та відповідей, особлива увага буде приділятись проблемам під час виконання проєків, які були спричинені пандемією COVID-19.

До Вашої уваги корисні матеріали щодо підготовки звітів:

  • Instructions on the beneficiary space here at the link (REPORTING TAB)
  • Recording of the web session organized last year – here at the link ; information provided in this video is still valid and on Wednesday we will be available to clarify your doubts (if any).

Ми також будемо брати участь у вебінарі, то ж зможемо озвучити Ваші запитання.

Нагадуємо про важливість спільної командної роботи над підготовкою звіту, особливо що стосується підтверджувальних документів та матеріалів про проведену діяльність та відкритість і доступність результатів.

Ці та більше матеріалів для виконавців на сайті НЕО в Україні – за посиланням.

Якщо виникають запитання, запрошуємо завжди звертатись до нашої команди!

Попередня До уваги команд проєктів, які працюють у сфері юридичної освіти