Заходи НЕО в межах Всеукраїнських #ErasmusDays 2024 (14-19.10.2024 р.)

Дорогі Еразмусівці! Запрошуємо приєднатись до Всеукраїнських #ErasmusDays 2024!

Команда Національного Еразмус+ офісу в Україні щорічно приєднуєтеся до всесвітньої ініціативи #ErasmusDays та проводить серію власних заходів та активностей. Цього року ми присвячуємо ці дні питанням “Resilience&Cohesion”, адже кожен Еразмусівець, кожен представник громади та суспільства стійко та згуртовано виборюють своє право на європейські цінності та розбудову нової України!

НЕО в Україні спільно з (уточнюється) Представництвом ЄС в Україні, Європейськими інституціями, Міністерством освіти і науки України, Міністерством молоді та спорту України, Радою з молодіжних питань при Президентові України, Національним олімпійським комітетом України, Спортивним комітетом України, Національним офісом підтримки еТвіннінг в Україні, Інформаційним центром Еразмус+ Молодь та Європейський корпус солідарності, Європейською асоціацією міжнародної освіти (EAIE), Українським державним центром міжнародної освіти, Інститутом вищої освіти Національної академії педагогічних науки України, ГО «Професійна мережа менеджерів освіти та науки України» (ПММН України), Фондом родини Богдана Гаврилишина, Erasmus Student Network Ukraine, Young European Ambassadors, Українською Асоціацією Молодіжних Рад, Українським молодіжним фондом, Erasmus Mundus Alumni, а також за активної участі українських закладів освіти, молодіжних та інших організацій планують провести серію заходів та активностей з метою охопити всіх учасників та новачків Програми Еразмус+, виконавців проєктів, висвітлити вплив, досягнуті результати та успіхи українців, які скористались можливостями Еразмус+.

В межах Всеукраїнських #ErasmusDays 2024 від НЕО в Україні на Вас чекає:

Звертаємо увагу! Кожен захід в програмі має окремий анонс (гіперпоосилання), форму реєстрації, різні цільові аудиторії відповідно до тематики заходу.

 

Що? Всеукраїнські #ErasmusDays 2024.

Де? Facebook, YouTube, портал НЕО в Україні, веб-ресурси організацій-партнерів (сайти, Facebook, Instagram, Telegram).

Коли? 14-19 жовтня 2024 р., гібридний формат.

ПРОГРАМА заходів – завантажити.

У разі додаткових запитань просимо звертатись до Катерини Жданової, менеджер НЕО в Україні, +38 095 332 26 45 (Telegram, WhatsApp, Viber), office@erasmusplus.org.ua з копією на k.zhdanova@ukr.net.

 

Нагадуємо: команда НЕО в Україні спільно з партнерами запрошують заклади освіти, молодіжні та інші організації  й кожного, хто отримав унікальний досвід Еразмусівця, приєднатись до ініціативи та висвітлити свій особливий досвід.

Важливо поділитись досвідом участі Еразмус+ під час війни та нагадати міжнародній спільноті про сьогоднішні події в Україні, підкресливши вагомий внесок участі України та її громадян для розвитку освіти, молоді і спорту!

Маєте ідею та плануєте провести власні онлайн заходи в межах #ErasmusDays 2024? Дізнавайтесь більше тут!

Дякуємо і віримо в Україну, кожного громадянина, Збройні Сили України та партнерів!

Допомагаємо та працюємо разом на результат для перемоги! Все є і буде Україна!

#ErasmusPlus #ErasmusUA #ErasmusGeneration #ErasmusDays2024

Попередня Не забудьте зареєструвати свій захід на мапі світу: #ErasmusDays 2024 ...