Результати конкурсу 2019 р. з міжнародної академічної мобільності (КА107: ІСМ)

Вітаємо заклади вищої освіти та інші організації України з перемогою проєктів з Міжнародної академічної мобільності для студентів та працівників ЗВО!

База переможців з України включає три сторінки: 1 – за алфавітом ЗВО та інші організації України з партнерами, 2 – за країнами співпраці, 3 – статистика та типи грантів.

База розміщена за посиланням тут.

Знайдіть свою організацію серед переліку та контактуйте з партнерами щодо підписання міжінституційної угоди та узгодження кількості, типів мобільності, розміру грантів, умов мобільності та визнання. Уточнюйте наявність та розмір грантів, щоб уникнути непорозуміння щодо коштів, бо може бути тип гранту – 0 (zero), де є навчання/практика/ стажування безкоштовне, проте не покриваються інші витрати.

Нагадуємо: умовами програми є дотримання умов Хартії Еразмус вищої освіти та Хартії студентів, що включають можливості та відповідальність партнерів.

Корисні матеріали семінару щодо визнання та успішних практик розміщено за посиланням тут.

Інші матеріали для виконавців за посиланням тут.

База проєктів Еразмус+ у вищій освіті всіх напрямів – за посиланням тут (включає 8 сторінок за ЗВО України та всіма напрямами програми Еразмус+ ІСМ, CBHE за роками, Jean Monnet, постійно оновлюється).

Кроки та корисні матеріали для індивідуальних осіб для участі в конкурсах мобільності за обміном  за посиланням тут. Конкурси вже можуть бути відкритими!

 

Запрошуємо до безкоштовних консультацій з командою НЕО в Україні щодо впровадження мобільностей та визнання результатів!

Попередня Міжрегіональний семінар для національних команд експертів з реформування вищої освіти ...