Кластерний семінар «Вивчення та поширення європейських студій в Україні: успішні практики, виклики та перспективи» (15.10.2024 р., онлайн\оффлайн)

Національний Еразмус+ офіс в Україні в межах #ErasmusDays 2024 запрошує виконавців та учасників проєктів Жан Моне та працівників інших закладів вищої освіти 15 жовтня 2024 р. взяти участь у Кластерному семінарі за напрямом Жан Моне Програми ЄС Еразмус+ «Вивчення та поширення європейських студій в Україні: успішні практики, виклики та перспективи», який відбудеться у змішаному форматі: онлайн (зум) та оффлайн в м. Київ (місце проведення буде повідомлене зареєстрованим учасникам).

Заходи в межах #ErasmusDays 2024 проводяться НЕО в Україні спільно і за підтримки співорганізаторів (детальніше в описі концепції #ErasmusDays 2024).

 

Що? Кластерний семінар «Вивчення та поширення європейських студій в Україні: успішні практики, виклики та перспективи».

Коли? 15 жовтня 2024 р., початок о 14:00 (за київським часом).

Де? Гібридний формат – оффлайн (м. Київ) / онлайн (на платформі Zoom). Місце проведення буде повідомлено в листі-підтвердженні про участь тільки зареєстрованим учасникам, які обрали очний (оффлайн) формат. Кількість місць на очний (оффлайн) формат обмежена: до 40 учасників!

Цільова аудиторія: виконавці та учасники проєктів Жан Моне та працівники інших закладів освіти

ПРОГРАМА ЗАХОДУ – завантажити.

Мова заходу: українська.

Реєстрація обов’язкова. Форма для участі відкрита до 16:00 10 жовтня 2024 р. Лист-підтвердження про участь буде надіслано е-поштою зареєстрованим учасникам до 15:00 11 жовтня 2024 р.

Для учасників оффлайн: початок реєстрації на локації з 13:30 (за Києвом). Нагадуємо: кількість місць обмежена (до 40 учасників). Учасники заходу забезпечуються матеріалами і кавабрейками. Проїзд та проживання/перебування організаторами не забезпечуються. Дотримання правил безпеки у час військового стану – відповідальність кожного учасника. Найближче укриття до локації 300 м за супроводом команди НЕО в Україні.

Просимо учасників обов’язково ознайомитись з ресурсами на сайті НЕО в Україні:

У випадку додаткових питань просимо звертатись до контактної особи: Петро КРАЙНІК, pkrayn@gmail.com , +380954586795 (Telegram, WhatsApp)

 

До зустрічі! 

Віримо в Україну, кожного громадянина, Збройні Сили України, партнерів та працюємо разом на результат для перемоги! Все є і буде Україна!

#ErasmusPlus #ErasmusUA #StandWithUkraine #ErasmusJointForcesUA #ErasmusDays2024

 

Попередня Тренінг для команд проєктів-переможців Еразмус+ конкурсу 2024 року «Розвиток потенціалу ...